Nak kurus? Anda pun boleh. Ini kisah saya.

Nak kurus? Anda pun boleh. Ini kisah saya.Phytax- Jus AjaibApa itu Phytax
.
Phytax adalah Jus dari buah dan tumbuhan semulajadi yg terpilih. Pastinya sedap & mudah diminum. Ia kami gelarkan Jus Ajaib kerana ramai yang teruja akan kesannya yang teramat pantas dan menakjubkan.
.
Bahan-bahan yg kami gunakan diekstrakkan khusus secara saintifik pada sukatan yang mencukupi bagi memberi kesan yang diinginkan mengikut formulasi oleh doktor perubatan -   inilah yg membezakan Phytax dengan jus-jus minuman kesihatan yg berlambak di pasaran buat masa ini.
.
Phytax bukan shj merawat, tetapi Phytax mampu melindungi, menyihatkan & meremajakan tubuh badan.
.
Dlm Phytax, kita mempunyai12 ramuan seperti durian belanda (anti kanser & anti radang), manggis (menyihatkan sistem kardiovaskular & paras kolesterol), delima (mengawal diabetes), acai beri (menyokong sistem imun ) & bnyk lagi.

Keistimewaan  Phytax
.
 Produk pertama di Malaysia yg berasaskan Telomerase Activator iaitu bahan yang merangsang penghasilan Telomerase, sejenis enzim bagi mengatasi gejala TELOMERE SHORTENING. Gejala ini boleh memendekkan jangkahayat sel badan juga melemahkannya hingga menjadi punca kepada pelbagai penyakit kronik, seperti :-

  • Mata buta
  • Buah pinggang rosak
  • Strok
  • Sakit Jantung
  • Tekanan Darah Tinggi
  • Mati Pucuk
  • Kanser 
Ini sejajar dengan penemuan bersejarah yang mendapat anugerah Nobel Prize (2009) oleh Dr. Elizabeth H. Blackburn, Dept of BioChemistry, UCSF.  
.
Bahan Telomerase activator spt Resveraterol (dari biji anggur), Pycnogenol (dari kulit pokok pain)  dan Epigallocatechin gallate (dari teh hijau) merupakan antara bahan aktif di dalam Phytax diperakui oleh dunia perubatan mempunyai kesan  bukan shj mencegah tetapi mampu mengundurkan penyakit. Mampu memberikan kuasa penyembuhan dalaman dlm jangkamasa yg segera.
.
Formulasi Phytax juga mempamerkan gabungan anti oksidan terhandal dengan kuasa mengatasi kemeroston diri dengan berkesan. Formulasi unik ini di dapati amat sesuai bagi meredakan masalah 3 serangkai (kencing manis, darah tinggi dan kolesterol) di samping memulihkan pelbagai masalah kronik tubuh badan.
.
Phytax turut bertindak meredakan keradangan, melancarkan aliran darah dan juga mengandungi kesan penumbuhan sel khusus bagi meremajakan dan menyihatkan tubuh badan secara total.Bagi pesakit diabetes contohnya, 

Secara ringkasnya, apa yg Phytax mampu lakukan  ialah  ia mengatasi keradangan sistem badan hingga menyebabkan masalah ketidakpekaan insulin dapat di atasi. Disampai merangsang pemulihan sel beta Pancreas supaya menghasilkan insulin pd kadar yg optima. Juga melindungi organ badan dari kerosakan akibat kesan toksik gula.UNTUK PEMBELIAN CLIK ----->SINI