Nak kurus? Anda pun boleh. Ini kisah saya.

Nak kurus? Anda pun boleh. Ini kisah saya.Home

"Setelah 2 bulan menggunakan Redianze, ramai yang mula menegur mengatakan saya nampak langsing dan kelihatan muda!!" - Fatim Hanimah, pemilik laman ini di Mingguan Wanita edisi 24 Februari 2012


klik untuk image yang lebih jelas
Credit: Mingguan Wanita 24 Februari 2012
 

Redianze berwajah baru
Produk keseimbangan kepada pengguna yang ingin kelihatan cantik dan sihat. Bahan mentah semulajadi terpilih dari Hawaii dan Sweden merupakan sumber utama. Gabungan 5,000mg HMCP sejenis kolagen marin kompleks yg mudah serap dan AstaREAL@P2AF yang merupakan antioksidan terkuat di dunia menyamai 6,000 x ganda lebih berpotensi dari Vitamin C membantu membasmi radikal bebas.

Diformulasikan oleh Dr. Syid Ayob Syid Mustafa Al-Qudri graduan lulusan dari Vrijie Universiteit Brussels, Belgium di dalam bidang perubatan.

Produk Redianze menepati citarasa terkini:
  • Mudah (sekali sehari cuma tambahkan air sejuk)
  • Cepat
- 6 hari dah nampak kesan
- 30 hari kawan dah tegur
- 90 hari untuk percaya pada cermin anda
  • Lazat & menyegarkan (rasa buah pic tidak hanyir seperti kebanyakan kolagen dipasaran)
Dr Syid berkerjasama dengan pakar anti-penuaan antarabangsa dan setiap produk yang dihasilkan oleh Eskayvie akan menjalani kajian sains sebelum dipasarkan.

Dos yang efektif (terapeutik) – setiap produk yang dihasilkan mengandungi kuantiti sebenar dan mencukupi dengan apa yang diperlukan oleh tubuh manusia untuk kekal sihat dan cantik.

Produk-produk adalah berasaskan formulasi inovasi terkini dari alam semulajadi.

Sesuai untuk lelaki dan wanita

klik untuk image yang lebih jelas

Halal dan disahkan serta mendapat kelulusan JAKIM. Sebelum sesuatu produk mendapat pengiktirafan halal, ia perlu mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia yang mana untuk memenuhi pensijilan ini, setiap syarikat harus menepati standard GMP. (Semua produk Eskayvie mendapat sijil HALAL dari JAKIM)

*Baca lanjut tentang produk Redianze di sini

Kenapa perlu pilih Redianze?

"Mungkin ramai diluar sana seperti saya. Terperangkap di dalam kealpaan sendiri dan mencuba serta berusaha untuk mencapai keinginan kita"
"Saya makan Redianze hanya tidak sampai 2 bulan, berat badan saya turun lagi sebanyak 3kg"
"Produk Redianze ini memang sangat berkesan. Ia merupakan produk kesihatan dan kecantikan yang lengkap dan sempurna untuk sesiapa sahaja. Kini saya berjaya mencapai target untuk menjadi diri saya seperti yang saya ingini. Kini giliran anda pula!" - Fatim Hanimah.


klik untuk image yang lebih jelas
Credit: Majalah Nona Mac 2012

*Baca kisah lanjut tentang perubahan saya di tab Kisahku


Redianze dan produk-produk Eskayvie adalah produk kesihatan dan kecantikan untuk anda !!
Layari Page kami di Health & Beauty Lounge