Nak kurus? Anda pun boleh. Ini kisah saya.

Nak kurus? Anda pun boleh. Ini kisah saya.Testimoni

Mereka ialah pengguna-pengguna yang berpuas hati dengan produk kesihatan dan kecantikan kamiklik untuk image yang lebih jelas
Credit: Majalah Maskulin Oktober 2011

"Dulu kulit wajah saya sering berminyak. Manakala masalah sendi saya semakin berlarutan. Susah juga nak lakukan tugasan harian dengan kulit wajah yang kasar ini. Masalah ini benar-benar mengurangkan keyakinan saya. Setelah diperkenalkan dengan Redianze oleh isteri saya Liz, masalah sendi berkurangan, malah minyak dan kulit kasar saya tiada lagi! Terima kasih Eskayvie!"
|Zul Hairi|

klik untuk image yang lebih jelas
Credit: Majalah Harmoni Oktober 2011

"Redianze memang hebat. Dulu saya sering sakit lutut, mudah letih dan lesu. Alhamdulillah dengan izin Allah S.W.T, setelah mengamalkan Redianze secara berterusan, rasa letih lesu dan sakit lutut kini tiada lagi. Malah kini rambut saya semakin lebat, kulit pula semakin halus. Paling teruja bila garis-garis halus di keliling mata dah beransur hilang. Gembira melihat perubahan diri saya kini."
|Nora Nasir|
klik untuk image yang lebih jelas

"Selepas 10 hari mencuba Phytax, alhamdulillah tahap kolesterol saya turun dari tahap 7 kepada tahap 5. memang rasa gembira sangat!!! ( Nora Nasir)"


"20 tahun makcik hidap kencing manis. Jun lepas jari kaki makcik luka, makcik sapu ubat tapi luka tu tak kering makin teruk pulak. Doktor beritahu jari kaki makcik kena potong. Menantu makcik sarankan makan Phytax. Alhamdulillah luka kaki semakin kering dan kencing manis pun semakin menurun. Syukur jari kaki makcik tak perlu potong. Terima kasih phytax" ( Pn Zahara, 57 tahun)

"Hanya 2 kotak Amarawhite, orang dah tak cam saya. memang Amarawhite terbukti berkesan! Cepat pulak kesanny. Memang terbaiklah..." ( Puan Marina, 37 tahun)